Naith Midnight poison
Брой мнения : 286 Age : 33 Местоположение : Stuck in the middle... ...:: : I'm my own worst enemy Registration date : 24.12.2007
| Заглавие: Последният филм... Съб Авг 29 2009, 22:16 | |
| ... който видяхте? Впечатления?
Онзи ден гледах Хари Потър 6... Естествено пак бяха изменили доста неща, но това, което ме шокира е, че бяха отрязали цялата финална битка... Иначе хуморът беше на ниво и май само той до някъде спаси самия филм...хте? Впечатления? | |
|
ShaDow_MiSt Wishmaster
Брой мнения : 172 Age : 32 Местоположение : Shadow Realms ...:: : Sometimes you have to enter the darkness to save the light Registration date : 06.01.2008
| Заглавие: Re: Последният филм... Нед Авг 30 2009, 00:23 | |
| Последният филм беше ... Пророчеството (The Knowing). Стори ми се глупав в началото, а сюжетът плосък, но, колкото повече напредваше филма толкова по-интересен ставаше, а финалът беше разбиващ! Препоръчвам го, определено, заслужава си всеки един миг!
А за Хари Потър - супер разочарована останах. Нормално е книгата да е по-добра, но този път филмът не можеше по нищо да се сравнява с нея. Просто ... Не, определено не ми хареса. Сякаш го бяха претупали.
Последната промяна е направена от ShaDow_MiSt на Вто Сеп 01 2009, 00:03; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Diabolical SouL BreakeR
Брой мнения : 337 Age : 33 Местоположение : Forgotten Memories... ...:: : And The Heavens Shall Tremble.... Registration date : 25.12.2007
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Последният филм... | |
| |
|